• Bel voor informatie 0164 745 100

appartementen met zorg

Uw eigen zorg appartement

Bij Ter Wal Woonzorg huurt u een zorgappartement waarbij ook maaltijden, energiekosten en andere vaste lasten zijn inbegrepen. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer, kitchenette, slaapvertrek en ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Uw zorg appartement is uw privédomein en reeds gestoffeerd. Het is mogelijk uw woning naar eigen smaak in te richten. U kunt bezoek ontvangen wanneer u dat maar wenst. Alle bewoners beschikken over een persoonsalarmering, zodat er wanneer nodig onmiddellijk hulp is.

Gezamenlijke ruimten

Het gehele huis is rolstoel toegankelijk en voorzien van een lift. Op de begane grond bevindt zich de ontmoetingsruimte en serre met riant terras en uitzicht op het omliggende landgoed. Hier worden ook de maaltijden geserveerd. U kunt er ook voor kiezen de maaltijden in uw eigen zorgappartement te laten serveren. In de gezamenlijke ruimte worden verschillende activiteiten georganiseerd, waarover u op de pagina activiteiten meer informatie vindt.

Zorgappartementen in een groene omgeving


Ter Wal Woonzorg is gelegen in een groene omgeving onder de rook van Bergen op Zoom. Over het landgoed maakt u mooie wandelingen. Ter Wal woonzorg beschikt over zowel één persoons- als twee persoons zorgappartementen . Zo is er een zorgappartement wat past bij uw behoeften en wensen. Alle verdiepingen zijn zowel per trap als per lift toegankelijk. Het gehele gebouw is voorzien van een modern brandalarmsysteem.

Voor meer informatie of een bezichtiging van een van de zorgappartementen kunt u contact met ons opnemen. We staan u graag te woord. 
Elk appartement bestaat uit een woonkamer, kitchenette, slaapvertrek en ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Uw appartement is uw privédomein. U kunt uw woning naar eigen smaak stofferen en inrichten. U kunt bezoek ontvangen wanneer u maar wenst. Alle appartementen zijn aangesloten op een centraal alarmsysteem, zodat er zo nodig onmiddellijk hulp is. Het hele huis is toegankelijk voor rolstoelen en voorzien van een lift. Op de begane grond bevindt zich de ontmoetingsruimte met serre. Hier worden ook de maaltijden geserveerd. U kunt er ook voor kiezen de maaltijden in uw eigen appartement te laten serveren. Voor het huis is een tuin, aan de achterkant is een ruime patio waar u heerlijk buiten kunt zitten. Tevens is er in de achtertuin een grote ruimte waar allerlei activiteiten kunnen worden georganiseerd.
Zorgappartement voor echtpaar
>3429 per mnd
Ruimtelijk tweekamer-appartement
inclusief alle maaltijden
24/7 aanwezigheid zorgpersoneel
schoonmaak
gebruik algemene ruimten 
aanbod van activiteiten
Zorgappartement nr 115
3349 per mnd
Sfeervol loft-appartement
inclusief alle maaltijden
24/7 aanwezigheid zorgpersoneel
schoonmaak
gebruik algemene ruimten
aanbod van activiteiten
Zorgappartementen
>2326 per mnd
inclusief alle maaltijden
24/7 aanwezigheid zorgpersoneel
schoonmaak
gebruik algemene ruimten
aanbod van activiteiten