nieuws artikel prijs

Bij het traject van Waardigheid en Trots, een programma van het ministerie van VWS om de kwaliteit van verpleeghuiszorg te verbeteren, behaalde Ter Wal Woonzorg de hoogste score van Nederland. Daar zijn we enorm trots op.

Drie keer uitmuntend

De inspanningen van het team hebben een schitterend resultaat opgeleverd. Op het eindrapport scoorde Ter Wal vijf keer goed en drie keer uitmuntend. "Dat hadden de mensen van Waardigheid en Trots nog nooit meegemaakt, ze waren helemaal sprakeloos. Ze hebben ons zelfs gevraagd om mee te doen met het programma als veldcoach, om anderen te begeleiden."

Lees het gehele artikel in BN DeStem »


De 5 Uur Show op bezoek

Naast het artikel in de krant heeft ook de 5 Uur Show van SBS 6 aandacht besteed aan onze prijswinnende woonvoorziening en stuurde verslaggever Sil van der Wees op pad voor een korte reportage.

video 5uurshow m

Bekijk hier de video 'Sil en de prijswinnende woonvoorziening' »

Een huis zoals thuis

Onze missie is dat je er bent voor onze bewoners en dat je vanuit je eigen bezieling, identiteit, waarden en normen en overtuigingen oprecht aandacht geeft aan onze bewoners, met een open en eerlijke houding. Respect voor achtergrond en cultuur van onze medemens vinden we belangrijk.