Ontspannen op de Brabantse Wal en genieten van rust en ruimte. Bed & Breakfast ’t Koetshuys is gelegen op de Brabantse Wal nabij Bergen op Zoom. Centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen en nabij Zeeland. ’t Koetshuys is geopend in het voorjaar van 2016 en voorzien van alle gemakken.

bed en breakfast t koetshuysOnze gastenkamers beschikken over een eigen badkamer. Tevens kunt u gebruik maken van meerdere terrassen en een veranda waar u met mooi weer kunt genieten van een vers ontbijt. Een overnachting in ’t Koetshuys kunt u combineren met zorg die vanuit onze nabijgelegen particuliere woonzorg geboden wordt. Wij bieden tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van de dagbesteding (van ma t/m do) tegen vergoeding (PGB), waardoor de mantelzorger/partner er zelfstandig op uit kan trekken.

Een overnachting in ’t Koetshuys betekent genieten op het platte land in en een gloednieuwe accommodatie. ’t Koetshuys is gelegen midden in de natuur op het landgoed de Brabantse wal, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, paardrijden maar vooral genieten!

Meer informatie vindt u op www.benbtkoetshuys.nl

Terug naar het overzicht »

Een huis zoals thuis

Onze missie is dat je er bent voor onze bewoners en dat je vanuit je eigen bezieling, identiteit, waarden en normen en overtuigingen oprecht aandacht geeft aan onze bewoners, met een open en eerlijke houding. Respect voor achtergrond en cultuur van onze medemens vinden we belangrijk.