’t Koetshuys biedt dagbesteding aan mensen die daar baat bij hebben en biedt verlichting aan degenen die anders thuis dagelijks voor hen moeten zorgen. Bekijk de video »

Ter Wal bestaat inmiddels meer dan 5 jaar en is een begrip geworden in de regio. Het gebouw heeft en voorname uitstraling. Een landgoed waardig. Wilma en Alex van Seventer kunnen met recht trots terugkijken op de afgelopen 5 jaren waarin ze hun onderneming hebben zien ontwikkelen en groeien. Bekijk de video »

dagbesteding muziekTer Wal Woonzorg heeft haar activiteiten uitgebreid met dagbesteding voor mensen die vanwege een lichamelijke en/of geestelijke beperking, ouderdom of eenzaamheid in een isolement dreigen te raken.

bed en breakfast t koetshuysOntspannen op de Brabantse Wal en genieten van rust en ruimte. Bed & Breakfast ’t Koetshuys is gelegen op de Brabantse Wal nabij Bergen op Zoom. ’t Koetshuys is geopend in het voorjaar van 2016 en voorzien van alle gemakken.

ter wal opent nieuw onderkomenZaterdagmorgen verrichtte burgemeester Frank Petter onder grote belangstelling de openingshandeling behorende bij de officiële ingebruikname van Het Koetshuys.

Lees het volledige artikel op NU.nl »

Een huis zoals thuis

Onze missie is dat je er bent voor onze bewoners en dat je vanuit je eigen bezieling, identiteit, waarden en normen en overtuigingen oprecht aandacht geeft aan onze bewoners, met een open en eerlijke houding. Respect voor achtergrond en cultuur van onze medemens vinden we belangrijk.