nieuws artikel prijsHoog bezoek voor Woonzorgcentrum Ter Wal. Maandag 14 juni kwam burgemeester Frank Petter op bezoek om de bewoners en het personeel een hart onder de riem te steken na een loodzware tijd in de coronacrisis. Er ontstonden boeiende gesprekken, onder andere met mevrouw Jansen, die onlangs 100 jaar werd.

Lees het gehele artikel in De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant »

nieuws artikel prijs

Bij het traject van Waardigheid en Trots, een programma van het ministerie van VWS om de kwaliteit van verpleeghuiszorg te verbeteren, behaalde Ter Wal Woonzorg de hoogste score van Nederland. Daar zijn we enorm trots op.

Drie keer uitmuntend

De inspanningen van het team hebben een schitterend resultaat opgeleverd. Op het eindrapport scoorde Ter Wal vijf keer goed en drie keer uitmuntend. "Dat hadden de mensen van Waardigheid en Trots nog nooit meegemaakt, ze waren helemaal sprakeloos. Ze hebben ons zelfs gevraagd om mee te doen met het programma als veldcoach, om anderen te begeleiden."

Lees het gehele artikel in BN DeStem »


De 5 Uur Show op bezoek

Naast het artikel in de krant heeft ook de 5 Uur Show van SBS 6 aandacht besteed aan onze prijswinnende woonvoorziening en stuurde verslaggever Sil van der Wees op pad voor een korte reportage.

video 5uurshow m

Bekijk hier de video 'Sil en de prijswinnende woonvoorziening' »

bed en breakfast t koetshuysOntspannen op de Brabantse Wal en genieten van rust en ruimte. Bed & Breakfast ’t Koetshuys is gelegen op de Brabantse Wal nabij Bergen op Zoom. ’t Koetshuys is geopend in het voorjaar van 2016 en voorzien van alle gemakken.

’t Koetshuys biedt dagbesteding aan mensen die daar baat bij hebben en biedt verlichting aan degenen die anders thuis dagelijks voor hen moeten zorgen. Bekijk de video »

ter wal opent nieuw onderkomenZaterdagmorgen verrichtte burgemeester Frank Petter onder grote belangstelling de openingshandeling behorende bij de officiële ingebruikname van Het Koetshuys.

Lees het volledige artikel op NU.nl »

Ter Wal bestaat inmiddels meer dan 5 jaar en is een begrip geworden in de regio. Het gebouw heeft en voorname uitstraling. Een landgoed waardig. Wilma en Alex van Seventer kunnen met recht trots terugkijken op de afgelopen 5 jaren waarin ze hun onderneming hebben zien ontwikkelen en groeien. Bekijk de video »

Een huis zoals thuis

Onze missie is dat je er bent voor onze bewoners en dat je vanuit je eigen bezieling, identiteit, waarden en normen en overtuigingen oprecht aandacht geeft aan onze bewoners, met een open en eerlijke houding. Respect voor achtergrond en cultuur van onze medemens vinden we belangrijk.